Suite 170 1402 8th Ave NW Calgary, AB
(403) 262-3447
oradental@live.ca

Ora Dental Calgary Blog

Modele de curti cu beton amprentat

Dans tehnologia betonului amprentat conteaza foarte mult compozitia betonului utilizat. Betonul amprentat se face de obicei colorat, dupa cerintele clientului. Culoare se impregneaza in Beton dupa ce este nivelat pentru ca aceasta sa poata fi absorbita, si sa Durèze peste timp. Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizează prin imprimarea unui strat CRUD de Beton Special (Beton ce conţine fibre elastice pentru Protecţia acestuia la apariţia fisurilor majore, plus aditivi Speciali pentru mărirea rezistenţei la îngheţ sau caniculă), cu ajutorul unor matriţe ce pot reproduire orice modèle, culoare sau combinaţii ale acestora. Betonul amprentat este sistemul de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui Strat de Beton CRUD amestecat cu Alte substante ca adezivi, coloranti si Rasini speciale, cu ajutorul unor matrite. Betonul amprentat este o solutie Perfecta in Amenajarea centrelor comerciale, benzinariilor, parcurilor, parcarilor, gradinilor, curtilor, garajelor El se poate folosi si pentru Amenajarea zonelor inguste de asemenea. Cu ajutorul tehnologiei betonului amprentat se pot obtine pavaje, pavele deosemorsure DIN Punct de l`Estetic soin pot imitations aspectul caramizii, gresiei, pietrelor Naturale, lemnului precum si a Altor tipuri de materiale. Combinand duritatea betonului cu materialele de înaltă calitate si cu vasta experienta a unei echipe de profesionisti, va oferim cele mai bune lucrari ce se pot adapta tuturor tipurilor de clienti. Betonul amprentat este pur si simplu extraordinar! Acesta are aplicabilitate atat PE suprafete Orizontale cat si PE suprafete verticale. Cu ajutorul betonul amprentat vertical puteti Pava fatade ALE caselor, socluri sau chiar si garduri sau SCARI.

Beton amprentat. Info: este o echipa profesionista de tineri antreprenori in domeniul pavajului DIN Beton amprentat. Realizam pavaje DIN Beton amprentat PE intergouvernemental teritoriul Romaniei, avem in CEI 10 Ani de zile de cand lucram in Romania peste trei sute de lucrari efectuate PE teritoriul Tarii si tot atatia clienti multumiti. Contactati-ne cu incredere! Betonul amprentat se poate folosi atat en extérieur cat si à l`intérieur. Betonul amprentat nu este afectat de vremea extrema. Betonul amprentat nu se lasa in timp si nu se scufunda. […] Betonul amprentat – PE Cât de durabil, PE Atât de fermecător […] Pret 14 E/MP fara Beton inclus (1 MC Beton B350 = 259 Lei transport inclus). 1 m3 de Beton acopera 20 MP Alei pietonale si 10 MP alee Masina. Betonul achitat de dumneavoastra: de la statie sau realizat PE Loc cu betoniera Noastra (platiti numai pietrisul si SacII de ciment). Dans acest pret de 14 E/MP in functie de lucrare sunt incluse: COFRAG, meseriasi, deplasare, matrite, amprentare, doua straturi (colorant si intaritor), doua straturi de lac (unul pe baza de APA altul acrylique Special), Fibra, rosturi de dilatare.

Executam si lucrari de intrétinere la 2,5 E/MP (se poate face la 2-3 Ani) in acest pret sunt incluse: reparatii, 2 straturi de lac (Lac pe baza de APA, lac acrilic) Betonul folosit poate fi unul cu o compozitie obisnuita (de preferat cu granula de Maxim 16 mm pentru a fi ma i marunt) sau poate fi Armat cu microfibre elastice, de o Marca superioara, pentru a suporta o vibrare sustinuta la turnare si a permite formarea unei suprafete netede si foarte fine.